Compare Group PartnerNet

Kauppanne tilastoja, laskuja sekä yhteystietoja voitte seurata ja hallinoida kätevästi Compare Groupin PartnerNetissä. Saatte sinne tunnukset automaattisesti kauppanne liittämisen ja hyväksymisen yhteydessä. Palvelussa voitte myös editoida kauppanne tietoja.

Kadonnut salasana ja/tai käyttäjätunnus?

Klikkaa PartnerNetin sisäänkirjautumissivulla “Forgot Your Password” -linkkiä. Kirjoita kenttään käyttäjänimesi ja varmista että nimi on oikea. Järjestelmä lähettää uuden salasanan sähköpostiin joka on rekisteröity käyttäjälle. Huom! Tarkista myös roskaposti, jos sähköpostia ei tule. Jos olet unohtanut käyttäjätunnuksesi, lähetä sähköpostia osoitteeseen myynti@vertaa.fi ja pyydä uutta käyttäjätunnusta. Sähköpostista tulee ilmetä yrityksen/kaupan nimi, yhteyshenkilön nimi sekä sähköpostiosoite.

Mitä tietoja löydän PartnerNetistä?

Kun olet kirjautunut sisään, näet kolme eri tasoa: “organization”, “group” sekä “shop”. Näistä tasoista “group” on taso, jota et tarvitse. Alla on selitetty mitä tietoja löydät “organization” ja “shop” tasoilta.

Organization

Organisaatio-tasolla voit tarkastella tai tallentaa laskuja, päivittää, lisätä tai poistaa yhteyshenkilöitä sekä tarkastella kaikkien verkkokauppojesi yhteenlaskettua tulosta. Kaaviot: Yläosassa voit valita haluamasi aikavälin seurannalle. Päivämäärän alla oleva “include data of child” laatikko tulee olla valittuna, jotta tiedot näkyvät. Sinisellä “Refresh data” -nappulalla voit päivittää valinnat ja näet kaikkien kauppojesi yhteenlasketut klikit sekä kulut. Invoices (Laskut): Vasemman puolen valikosta löydät laskusi, kohdasta “Invoices”. Voit halutessasi myös ladata laskut itsellesi tai tarkistaa avoimet laskut. Yleensä laskujen maksut kirjautuvat järjestelmään kuun puolivälissä. Yhteyshenkilöt: Vasemman puolen valikosta, kohdasta “Contacts”, voit hallinnoida yrityksesi yhteyshenkilöitä. Voit halutessasi lisätä uusia henkilöitä tai poistaa vanhoja. Täytä vähintään seuraavat kohdat: etunimi, sukunimi, titteli sekä sähköpostiosoite.

Shop

Kauppatasolla voit tarkastella klikkejä sekä kuluja, muuttaa yhteystietojasi kauppatietosivulle tai yhdistää kauppasi ohjelmointirajapintaamme (API). Logo: Vasemmassa yläkulmassa näet logosi. Voit päivittää logosi uuteen klikkaamalla “Edit logo” -linkkiä. Valitse uusi logosi ja muista tallentaa, painamalla “Save”. Virhe? Kokeile uudelleen pienemmällä tiedostolla (alle 5 MB). Logon tulisi olla vähintään 150×65 pikseliä ja tiedostomuotona tulisi olla .png tai .jpg. Kaaviot: Vasemmanpuoleisesta kaaviosta näet klikit ja oikeanpuoleisesta kulut. Kaavioiden alla näet yhteenvedon klikeistä ja kuluista sekä keskimääräisen klikkihinnan, valitsemallesi aikavälille. Kauppatietosivu (Shop information page): Vasemman puolen valikosta, kohdasta “Shop details on site”, voit hallinnoida mm. yrityksesi yhteystietoja tai aukioloaikoja, jotka näytetään kuluttajille kauppasi omalla sivulla. Oman sivusi löydät helpoiten avaamalla myymäsi tuotteen hintavertailun ja klikkaamalla kauppasi kohdalta saamaasi arviointia. Kauppatietosivun osoite on yleensä muotoa: www.vertaa.fi/shopinfo/kauppasinimi/. Sivulta näet myös asiakkaiden antamat arviot kaupallesi.

Missä ajassa liittymisen jälkeen näen tuotteeni palvelussa?

Vastaanotettuamme liittymislomakkeen täytettynä, suoritamme ensin luottotarkistuksen jossa kestää 1-7 päivää. Tämän jälkeen aloitamme kauppanne liittämisen, joka kestää noin 6 arkipäivää. Liittämisprosessin aikana suoritamme seuraavat toimenpiteet:
  • Tarkistamme tuotetiedoston ja pyydämme mahdolliset puuttuvat tiedot
  • Tarkistamme tuotteiden näkyvyyden sivustolla
  • Ilmoitamme kun tuotteenne näkyvät palvelussamme

API

Kuinka saan käyttööni API yhteyden ja mitä hyödyn siitä?

API on tehokkain ja tarkin tapa saada tuotekohtaisesti tietoa, kuinka hyvin tuotteesi menestyvät palvelussamme. API yhteyden luominen omiin markkinointityökaluihisi on helppoa API tunnisteen avulla (API token). Kauppatasolta löydät “Refresh API token” nappulan, jota painamalla luot tunnisteen.
  1. Järjestelmä luo URL-osoitteen, joka näkyy tekstilaatikossa. Tämä URL on API tunnisteesi.
  2. Ota URL talteen. Älä paina uudelleen “Refresh API token” -nappulaa!
  3. Tilastot päivittyvät joka päivä ja voit seurata klikkejä viimeisen kuukauden ajalta. Raportissa näkyvät kaikki klikit ja jokainen rivi vastaa yhtä klikkiä, esimerkiksi: tuotenimi, kategoria, CPC, päivämäärä
Jos yhteys lakkaa toimimasta, voit kokeilla painaa “Refresh API token” -nappulaa. Järjestelmä luo tällöin uuden URL-osoitteen. Jos tämä ei auta, ota meihin yhtyettä.

Ota yhteyttä

Oletteko kiinnostunut liittymisestä?

Lähettäkää yhteydenottopyyntö ilmoittamalla sähköpostiosoitteenne oheisessa lomakkeessa.

Otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian.